top of page

Vertalen

Ik ben hier zoals velen om een brug te zijn tussen een  spirituele hogere dimensie en de aardse wereld. Om 450.000 volt om te zetten in 220 volt zodat iedereen licht ontvangen kan. Om high frequency energy te vertalen van het universum om te kunnen doorgeven aan anderen. Om te kunnen helen en doorbreken.

Nederig dankbaar voor het enorme portaal waar ik door mag, voor de vele downloads en stroom dat ik ervaar, dat ik een "vessel" en  kanaal mag zijn van de bron, wat er door me heen mag komen en dat te delen met jullie.

Mijn aards talent is liefdesdynamieken vertalen en mijn spiritueel talent is lichamen vertalen en boodschappen channelen van overledenen en de bron.

Om te vertalen gebruik ik mijn spirituele gave om te channelen via mijn kanaal/orakel. Dit zijn boodschappen van de bron. Minder praten, meer voelen. Echt lichaamswerk. Ik communiceer in stilte met het deel in jou dat vertaling nodig heeft en schrijf die boodschap op vanuit de Stroom. In deze boodschap zit het antwoord dat je zoekt. 

De prijs is €88 per vertaling, onafhankelijk van de inhoud.

Rood kleed-3.jpg
Vertalen: About
1.png

Lichaam

Gechannelde vertaling. Een kijk op ziektes, pijn, gewichtsproblemen en daaraan gelinkte blokkades en boodschappen.

Klik hier voor meer info

2.png

Hart

Gechannelde vertaling. Wat zjin de noden van je hart? Waar zit het verlangen, de pijn, je ideale partner?

Inner masculin & feminine energy

Gechannelde vertaling van beiden. Apart en samen. Kijken naar de balans tussen beide energieën en wat zij nodig hebben om die balans te kunnen verkrijgen.

3.png

Ego, schaduw & destructie

Gechannelde vertaling. Waar loopt dat duiveltje, dat stemmetje in jou tegenaan? Hoe onderscheidt je het van je inner queen of king?

4.png
5.png

Innerlijk kind en gezin

Gechannelde vertaling van je innerlijk gezin. Hoe kan je het opvangen?

6.png

Missie

Gechannelde vertaling. Met wat meer info en intunen op je energie voel ik wie je bent, wat je talenten zijn en wat je hier op aarde mag komen doen van missiewerk.

Geliefd dier

Gechannelde boodschap van een geliefd dier. Als je (huis)dier vreemd of problematisch gedrag vertoont, ziek is of pijn lijdt, stervende is of je bent gewoon benieuwd naar wat hij/zij te vertellen heeft

Vakjes vertalen.png

Brieven

Gechannelde (liefdes)brieven van de bron. Een algemene boodschap die jij net dient te horen en kan ontvangen voor jouw proces. Een waar geschenk vanuit liefde voor jezelf. Kan je ook schenken aan een geliefde.

Vakjes vertalen.png
Vertalen: Services
bottom of page