top of page
20220129_141455.jpg

Ben je tijdelijk of chronisch ziek?
Heb je over of ondergewicht? 
Ervaar je pijn ergens in je lichaam, ledematen of organen?
Weet je via de medische wereld dat er binnen in je lichaam iets niet klopt ook al heb je geen pijn?
Heb je terugkerende fenomenen die je als lastig of beperkend ervaart?
Intieme problemen ook/blokkades/als er iets niet werkt
Fysieke blokkade door een emo of mentale blokkade waar je niet door geraakt?
En wil je graag weten wat de ziekte, aandoening, pijn of je lichaam, pijnlijke lichaamsdelen of organen je te vertellen hebben?

Er bestaan boeken die fysieke pijn emotioneel vertalen en dat is fantastisch. Voor mij was dat nog te algemeen en breed. Ik focus mij daarom op jouw unieke lijf met zijn eigen taal en ziel.


Ik vertaal wat jij niet horen zien of voelen kan van je lichaam. Ik geef de boodschap door. Ik channel de stem van jouw lichaam. En zo krijgt ze de kans met jou te communiceren. Zo leer je haar voelen.


Sommigen zullen gaandeweg leren haar meer te voelen en verbinden. Anderen niet maar die zullen mijn hulp krijgen waar nodig.


Ons lichaam is het meest wijze orakel dat er bestaat. Oneindige wijsheid, overlevingsmechanismen
Je lichaam werkt nooit tegen jou maar voor jou. In jouw hoogste goed. Ze wil zo graag samenwerken. Als je enkel maar zou kunnen begrijpen en vertalen wat ze jou te zeggen heeft. Ook al doet het pijn, ook al vertrouw je haar niet meer, ook al oordeel je haar, wijs je haar af, vind je haar lelijk enz... Ze is er. Ze staat er. Ze doet wat ze kan met wat jij en je mind haar geven. Soms geeft ze op, maar meestal vecht ze tot je haar horen en zien wil. Ze laat je voelen. Genot en pijn. Alleen duwen we het één liever weg en vergissen we ons van wat nu echt genot is en wat pijn.
Vertrouwen kwijt. Door ouder worden. Pijnen. Fysieke veranderingen. Ziek zijn...

Dit kan live maar ook online. Mannen en vrouwen. 


Voor we van start gaan, is er wat achtergrondinformatie nodig.
De al afgelegde weg, het probleem, hoe lang al, wat al gedaan, verbinding, de klachten en/of pijn, frequentie...

Ik tune in op je energie en lichaam en het deel waar het over gaat. Dan zet ik kanaal open, communiceer ik en ontvang ik boodschappen. Vervolgens channel ik in de realiteit door te schrijven. Een gesprekje en scanning zelf duurt niet lang, max 30 min + het schrijven op mijn eigen tijd. Ik stuur dit schriftelijk en via audio via een gekozen communicatiekanaal. Dit kan live maar ook online. Mannen en vrouwen. 1 op 1. 

No longer want to drag your body as a burden just because she is the house of chronic pain

Lichaamsvertaling: Image
bottom of page