top of page

Time is TBD

|

Location is TBD

2-op-2 koppelretreat

Vanaf najaar 2023

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
2-op-2 koppelretreat
2-op-2 koppelretreat

Tijd en locatie

Time is TBD

Location is TBD

Over het evenement

Wat gaan we doen? Je gaat je met elkaar verbinden op een speelse manier en je zult veel leren over wat jij écht fijn vindt. Op het menu staat een combinatie van bewuste aanraking, grenzen, spelen en ontdekken. De oefeningen zijn oa gebaseerd op The Wheel of Consent en Mila's eigen ontdekkingen.

Voor wie? Je kunt je aanmelden als duo. Je kan met je liefje komen, of met een goede vriendin, of met een vage bekende van wie je denkt dat ‘ie dit ook leuk vindt. Het is een laagdrempelige avond, je hebt geen ervaring nodig met workshops zoals deze. Er is plek voor 7 duo’s.

Belangrijk ✧ Je kiest zelf of je met je partner wil blijven of dat je ook wil wisselen. ✧ Het ondergoed blijft aan. ✧ Je kunt deze avond ook met een goede vriend(in) doen, je maakt het namelijk zo sensueel als je zelf wil. Het kan ook heel fijn en verbindend zijn in een vriendschap om elkaar aan te raken op een manier die echt fijn is.

Details 1 April 2022 18:45 uur – Aankomst 19:00 – Start 22:00 – Einde

Locatie in Antwerpen (precieze locatie volgt nog)

Prijs €88,- per duo/koppel Ticketlink: https://louloudance.nl/.../sensual-play-avond-in-antwerpen/

Inzichten van deelnemers: "Meestal als je een massage krijgt zeg je niet hoe het beter kan, want je bent al lang blij dat je gemasseerd word. Maar nu vond ik het heel fijn om steeds heel precies aan te geven wat ik wilde, en het mooie was: dan gebeurde het nog ook!"

"Wat heerlijk om echt helemaal niets te hoeven doen tijdens het toestaan. Ik hoef niet bezig te zijn met of de ander het fijn vindt, of of ik het zelf fijn vindt. En ik kon er ook nog van meegenieten!"

"Als ik op een gegeven moment weer iets anders wilde, was het niet omdat ze het niet goed deed, maar dan had ik gewoon zin in iets nieuws, iets anders."

"Mijn partner gaf me niet echt aanwijzingen. Hij zei: "Doe maar gewoon." Dat maakte me onzeker, want ik wilde hem juist zo graag de allerlekkerste aanraking geven."

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page