top of page

Dansen

Ik dans al heel mijn leven. Ik droom er al heel mijn leven van. Als klein meisje toen ik voor het eerst een tutuutje droeg. Toen ik lessen nam in ballet, hiphop, country, indische dans en meer. Bij de eerste dansfilm die ik zag :‘Save the Last Dance’, huilde ik door de ontroering van mijn ziel die deze taal herkende. Ik wist meteen dat ik wou en zou dansen. Overtuigingen, afbreuk door anderen, blokkades, gewicht, onzekerheid en meer sluierde die droom lange tijd. Ik sta letterlijk op en ga slapen met muziek. Met mijn lichaam dat wil bewegen en dansen. Als ik mediteer zie ik mezelf dansen. Ik droom over talent shows doen. Samenwerken met muzikanten, wordwizzards, mijn partner, andere dansers enz. Dansen is geen optie voor mij. Het zit in mijn bloed. Mijn kern. Mijn therapie. Mijn taal en expressie. Mijn essentie en mijn goud. En ik begin hier en nu, met wat er is. Vele downloads over aankomende dansavonden en ook voor de Pranic Dance retreats met Amudra. Dit wordt een prachtige mix van al mijn liefdes: vertalen, channelen en spiegelen.

Lees hier meer over Pranic living

Wit topje-8.jpg
Dansen: About
Wit kleed-20.jpg

Heartcore sensual dancenights.

Sporadisch "when in Belgium"

Het was een wens van mij om een veilige omgeving te creëren waar vrouwen samen kunnen komen om hun sensuele zelf, hun innerlijk vuur te kunnen ontdekken zonder de beperkingen die je tegenkomt in het gewoonlijke uitgaansleven zoals drank, drugs, ongewilde mannelijke aandacht, schaamte, hoge kostprijzen, onmenselijk late uren, ... Ik ben hier zelf zo vaak tegenaan gebotst. Eens lekker kunnen losgaan in mijn sensualiteit. Even niet mezelf zijn... Of stiekem wel?

Eerstvolgende: aug-sep '23

Lees meer over de Sensual Dance Nights


& Sensual Confession Nights

Wit topje-11.jpg

Dirty Minds and Nasty Bootiez

African dance sessions

Dirty minds and nasty bootiez


African dance sessions

Channel uw innerlijke “twerkslet” met de meest onethische, niet spirituele teksten maar vettige juicy beats

Geen gezever, geen gedoe

Geen spirituele rituelen en ceremonies

Geen bewustzijn en zachtheid

Geen delen is helen

Geen alcohol en drugs


Wel Natural high

Wel los shaken en dansen

Wel in uw lijf zakken

Wel bekken trekken

Wel ‘grinden’Come as you are with what your momma gave ya’

Schuren
Zweten
Plakken
Rijden

Er is alles uitgooien zonder meer.


Ik organiseer deze avondjes life én online met Kristien Maus. Beste vriendin, collega coach en African dance soul sister. 


Voor vrouwen


Live avond in augustus/september 2023 in het Antwerpse

Wit topje-8.jpg

Spiegeldans

Coming soon

Gechannelde boodschap in beeld gebracht. We zitten over elkaar en houden oogcontact. Geen woorden. Wel muziek en beweging. Ik dans de spiegel van jouw ziel. Ik doorleef de pijn of vreugde die nog in je huist. Ik heel samen met jou, je bent niet alleen. By far de mooiste beleving die ik te bieden heb. Kwetsbaar en spannend. 1 op 1.

Dansen: Services
bottom of page