Dansen

Ik dans al heel mijn leven. Ik droom er al heel mijn leven van. Als klein meisje toen ik voor het eerst een tutuutje droeg. Toen ik lessen nam in ballet, hiphop, country, indische dans en meer. Bij de eerste dansfilm die ik zag :‘Save the Last Dance’, huilde ik door de ontroering van mijn ziel die deze taal herkende. Ik wist meteen dat ik wou en zou dansen. Overtuigingen, afbreuk door anderen, blokkades, gewicht, onzekerheid en meer sluierde die droom lange tijd. Ik sta letterlijk op en ga slapen met muziek. Met mijn lichaam dat wil bewegen en dansen. Als ik mediteer zie ik mezelf dansen. Ik droom over talent shows doen. Samenwerken met muzikanten, wordwizzards, mijn partner, andere dansers enz. Dansen is geen optie voor mij. Het zit in mijn bloed. Mijn kern. Mijn therapie. Mijn taal en expressie. Mijn essentie en mijn goud. En ik begin hier en nu, met wat er is. Vele downloads over aankomende dansavonden en ook voor de Pranic Dance retreats met Amudra. Dit wordt een prachtige mix van al mijn liefdes: vertalen, channelen en spiegelen.

Lees hier meer over Pranic living

Wit topje-8.jpg
 
Wit kleed-20.jpg

Heartcore sensual dancenights.

Coming Soon - maart & april 2022

Het was een wens van mij om een veilige omgeving te creëren waar vrouwen samen kunnen komen om hun sensuele zelf, hun innerlijk vuur te kunnen ontdekken zonder de beperkingen die je tegenkomt in het gewoonlijke uitgaansleven zoals drank, drugs, ongewilde mannelijke aandacht, schaamte, hoge kostprijzen, onmenselijk late uren, ... Ik ben hier zelf zo vaak tegenaan gebotst. Eens lekker kunnen losgaan in mijn sensualiteit. Even niet mezelf zijn... Of stiekem wel?

Lees meer over de Sensual Dance Nights & Sensual Confession Nights

Pranic dance retreats met Amudra Madhura

15 t/m 22 april 2022 en 24 juni t/m 1 juli

Locatie: Centrum Boda in Heyd, Durbuy in de Belgische Ardennen

Ben jij klaar om je leven te veranderen? Voel je dat het tijd is om een grote stap te zetten naar meer vrijheid in je leven? Voel jij de roep naar een 'lichter' leven? Ben jij klaar om je oude overtuigingen achter je te laten? Wil jij dansen en je lichaam laten bewegen in vrijheid?

Kun je dit met 'ja' beantwoorden dan is deze prachtige Co-creatie de PRANIC DANCE RETREAT DE keuze voor jou!

Klik hier voor meer details

Wit topje-11.jpg
Wit topje-8.jpg

Spiegeldans

Coming soon

Gechannelde boodschap. Zittend in oogcontact ontvangen. By far de mooiste beleving die ik te bieden heb. Kwetsbaar en spannend. 1 op 1.

Coming soon