top of page
Rood kleed-1.jpg
Visualisaties: Image

Visualisatie meditaties

Voor hem en haar

Dit is de dagelijkse basismeditatie dat ik en Maarten doen om in contact te komen met heel onze
innerlijke wereld en iedereen die daarin leeft. Om een balans te creëren in ons innerlijk gezin en echt te voelen en ervaren wat de polariteit van mannelijke en vrouwelijke energie wil zeggen en hoe we dit kunnen toepassen in ons dagelijks leven en relaties.

The inner woman/mother meditation : Dit is de vrouwelijke pool in ons. Een verzachting. Een thuiskomen in je lichaam. Voelen en ontvangen. Zijn. Om het abstracte concept van vrouwelijke krachtige energie om te zetten in iets tastbaar dat je kan voelen in jezelf. Deze energie in leren zetten als er nood is aan zorg, opvang en verzachting.


The inner man/father meditation : Dit is de mannelijke pool in ons. De leiding. De structuur. Een mooie samenwerking met je ratio. Doen. Om het abstracte concept van mannelijke energie om te zetten in iets tastbaar dat je kan voelen in jezelf. Deze energie in leren zetten als er nood is aan sturing, richting en liefdevolle begrenzing.


The inner little child meditation : Dit is om ons innerlijke kleine kindje, een deel van onze overlever, te leren horen en (h)erkennen. Het is het stukje in ons dat al vroeg gekwetst is geweest en in slachtofferschap gestapt is. Om ook dit deel in ons tastbaar en voelbaar te maken om zo te kunnen inspelen op de noden.


The inner adolescent meditation : Dit is om onze innerlijke puber, ook een deel van onze overlever, te leren horen en (h)erkennen. Het is het stukje in ons dat gekozen heeft om in daderschap te stappen. Eigenwijs en tegendraads te doen. Met risico, onverantwoord gedrag en zelfs verslavingen te spelen. Om ook dit deel in ons tastbaar en voelbaar te maken om zo te kunnen inspelen op de noden.


The body meditation : Dit is de manier om écht contact te maken met je lichaam en te voelen wat zij/hij nodig heeft. Waar de stroom blokkeert en wat je kan doen om heling te brengen op de plekken waar het nodig is. Contact maken en vertalen.


The inner queen or King meditation : Dit is om je innerlijke Queen of King aan te wakkeren en te manifesteren. Een herinnering aan de krachtige kern die je werkelijk bent. In die energie stappen om zo tot de belichaming te komen van je Queen/King energie en van daaruit te beslissen en leven.


Elke ochtend deze meditaties (enkele of allemaal) doen zorgt voor
enorme zelfkennis en groei van je eigen systemen, blokkades en innerlijke conflicten.


Audiobestanden, binnenkort te koop via de website.


€33/stuk

€166 voor een pakket van zes


Extra Spiegeltool : een oefening om met jezelf id spiegel te doen. Om je zelfliefde aan te wakkeren. Coming soon

Visualisaties: Text
bottom of page