top of page
IMG-20200928-WA0109.jpg

Sensual Confession Nights

Een unieke biechtstoel.

Een avondje me -time, een avondje vrouwen ‘we-time’, een verbindende vrouwencirkel om elkaar te
inspireren, tips te geven, vragen te stellen, kwetsbaar te zijn, te delen en helen, in openheid en
zachtheid. Juicy en sexy. Allemaal in het teken van seksualiteit en intimiteit. Luisteren en ontvangen
zonder oordeel. Geen taboes, alle thema’s mogen aangeraakt worden. Je bent welkom met al je vragen, onzekerheden, kinks, schaamte… Een zachte biechtstoel als het ware. Niets leuker dan te praten over seks en wat ons daarin beweegt als vrouwen. Ik begeleid de avond, paar leuke oefeningen/spelletjes maar het is een co- creatie met iedereen waarin ruimte is om spontaan te ontstaan.

Humor is zeker welkom alsook je stoute schoenen en gedachten. Het moet niet altijd allemaal zo serieus en braaf. Een mooie veilige combinatie van zacht en speels. We laten het stromen. Intuïtief en onvoorbereid.

Dit zal sporadisch live doorgaan in het Antwerpse (locatie volgt) als ik in België ben. Eerstvolgend is Augustus-September 2023. Mooie zaaltjes die ik aankleed, een sensuele veilige intieme setting (boudoir sfeertje) en kleine groep om die intieme sfeer te garanderen. Max 8 tot 10 vrouwen. Ik voorzie wat lekkers en wat props. Data en info volgen soon! 


MAAR dit kan ook online via zoom. We creëren een even veilige fijne speelse online ruimte waarin we kunnen verbinden en opbiechten, vragen en delen wat onze hartjes wensen. 


€44 pp

Data to be announced!

Sensual Confession Nights: About Me
bottom of page