top of page
Wit topje-8.jpg

Retreats

Pranic Union Retreats

Ben jij klaar om je leven te veranderen? Voel je dat het tijd is om een grote stap te zetten naar meer vrijheid in je leven? Voel jij de roep naar een 'lichter' leven? Ben jij klaar om je oude overtuigingen achter je te laten en jouw diepste trauma’s te helen? Wil jij dansen en je lichaam laten bewegen in vrijheid? Onafhankelijk worden van alles en iedereen, zelfs van voeding? Verlang jij je innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie te balanceren? Je innerlijke gezin te leren kennen? En zo veel meer…

Kun je dit alles met 'ja' beantwoorden dan is deze prachtige Co-creatie de PRANIC UNION RETREAT DE keuze voor jou!

Klik hier voor meer details

Retreats: About Me
20210731_223925.jpg

2 op 2 koppel retreats

We duiken een week lang samen met vier de diepte in. Een privé retreat in binnen of buitenland. Intieme en persoonlijke samenwerking waar je ons als koppel helemaal voor jezelf hebt en waarin we al onze wijsheid, kennis, ervaringen en tools delen met jullie als koppel. Voor koppels die next level willen gaan en een zeer intuïtief en op maat gemaakt programma wensen gebaseerd op jullie noden, verlangens en problemen.

Vanaf het najaar 2023. Zet je op de wachtlijst/interesse lijst als je op de hoogte wil gehouden worden. Coming soon!

Retreats: Image
IMG-20200928-WA0109.jpg

Heartcore Union Group Retreats

Een retreat waar vrouwen en mannen samenkomen om hun persoonlijke maar ook de collectieve kwetsuren aan te kijken en te helen op een diepe laag. Er zit zoveel pijn, onmacht en onbegrip van mannen naar vrouwen toe en omgekeerd. Het is tijd. Tijd om te helen en terug te verbinden met elkaar.

We verwelkomen mannen en vrouwen. Singles en koppels. Er is plek voor 6 mannen en 6 vrouwen. Een week lang samen baden in de wereld van helende polariteit. In binnen of buitenland. Meer info en data volgt snel.


Najaar 2023 en begin 2024.

Retreats: Image
bottom of page