top of page
Meditatie aan zee

The Prana Viking Way

Heartcore Union is the new religion  

 
Hallo allemaal , 


Mijn naam is Maarten Janssens, 40 jaar oud ,uit Antwerpen België.   
Digitale nomade, gedecentraliseerd leven, authentiek mens, Breatharian (leven op prana), Union coach en schrijver.  
 
Ik ben verloofd met Maxime van Mensel, 34 jaar, ook uit Antwerpen België. 
Oprichter van ‘Heartcore Union’, relatievertaler, polariteitscoach, schrijver, Breatharian en Prana retraite begeleider.  
 
We hebben nog geen kinderen en de afgelopen 7 maanden hebben we de wereld  rondgereisd om onszelf te verplaatsen naar een plek waar de mensen, de cultuur en het klimaat op dit punt in ons leven meer naar onze smaak zijn. Ik heb verschillende sociale mediakanalen gemaakt om mijn levensdoelen en passies te promoten. De afgelopen 25 jaar heb ik heel hard gewerkt om manieren te vinden om  
mijn verslaving te overwinnen, afhankelijkheden van alle soorten, trauma, PTDS, depressie en zelfs zelfmoordneigingen.   
 
Van dit alles heb ik veel geleerd en daarom zie ik het als mijn missie om iets terug te geven aan de maatschappij en de mensheid. Ik ben een pionier in dit leven over trauma, overlevingsdrang, afhankelijkheden en relaties. 

Ik promoot ook gedecentraliseerd leven, digitaal nomadisch leven en leven op prana.   

Ik geloof dat leven zonder afhankelijkheden van welke aard dan ook de weg is voor mij en dus misschien vele anderen. Ik wil mijn lichaam en systemen bevrijden van deze lasten op het hoogste niveau. Ik wil niet alleen vrij zijn van fysieke grenzen, maar ook van de banden tussen mij, de staat en banken. Gedecentraliseerd leven is vrij zijn van de samenleving op een hoog niveau, waar ik mijn eigen baas en bank ben. Ik beheer mijn eigen fondsen en beleg voornamelijk in LEVEN.  
 
Ik geloof dat ieder mens het vermogen heeft om zijn eigen baas te zijn. Om te kiezen wat goed voor hem of haar is. Om de dingen te kiezen die creëren en geluk brengen in de kern van onze ziel. We leven maar één keer en hoewel de weg om vrij te zijn misschien moeilijk en ver weg lijkt, is er niets dat we als mens niet kunnen overwinnen. Met de juiste focus en de beste bedoelingen kunnen we een leven van geluk, gezondheid en vrijheid creëren op elk niveau.   

Ik maak mezelf zichtbaar op het hoogste niveau op verschillende kanalen, om naar het voorbeeld te leven en om een boodschap van hoop te creëren voor degenen die vastzitten of verloren zijn. Ik zal alles wat ik weet met jullie en de rest van de mensheid delen, simpelweg omdat ik het kan. Ik zal de gids zijn die ik nooit heb gehad of gevonden. Ik zal de broer en zus zijn die je hebt verloren of nooit hebt gehad. Ik zal de vader en moeder zijn die je nooit hebben gezien of erkend door je het pad van bewust leven en zelfliefde te laten zien.  


Ik zit zelf in een groot transitieproces en het enige wat ik kan doen is authentiek, open en eerlijk zijn in het delen van mijn leven, de worstelingen en overwinningen, zodat anderen kunnen begrijpen dat het pad altijd aan de gang is en nooit stopt als je bereid bent om het werk te doen. Ik zal naar het voorbeeld leven om een boodschap van hoop te geven voor alle verloren zielen in deze verwarrende tijden. Volg het licht dat alles is wat je hoeft te doen.  

Mijn belangrijkste missie is om anderen te laten zien dat Innerlijke en Uiterlijke Eenheid mogelijk is om te bereiken. Tegelijkertijd loop ik de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, 800 km, op enkel Prana (levensenergie) en water naar mijn beste vermogen. Zonder voeding dus. Ik geloof dat het tijd is voor mij om een volledige f*ck JA te geven aan het leven en alles te geven wat in me zit. Ik zal het afval dat ik al 35 jaar draag buiten zetten en laten vallen. Ik zal de Compostela bewandelen met een vernieuwd geloof als ‘Heart Core Union’. 

 
We zullen ook een sponsorproject doen voor de Compostela, gekoppeld aan liefdadigheidsprojecten die betrekking hebben op mijn vroegere worstelingen in het leven. Dit alles met de hulp van mijn grootste sponsor TooManyBitcoins.com die pleiter is voor gedecentraliseerd leven, digitaal nomadenleven en een grote promotor voor crypto-valuta's en je eigen baas en bank zijn. Ze creëren veel nuttige inhoud voor starters in crypto door de belangrijkste richtlijnen uit te brengen. Ik zit nu vier jaar in crypto en het heeft me de kans gegeven om vrij te leven voor de grenzen van de samenleving en me de mogelijkheid te geven om op dit moment de wereld rond te reizen.  
 
Wees bewust.   
We zijn geen ratten die rondjes draaien in de wielen van de samenleving. Wij zijn geen moderne slaven. We zijn geen overlevers. Wij zijn mensen in onze meest natuurlijke vorm en wezens van liefde en licht.  
 
Laten we ons licht laten schijnen, zodat anderen het pad van bewustzijn en zelfliefde kunnen volgen.  
 
Volg me alsjeblieft op sociale media.  

Projecten Prana Viking: About Me
Projecten Prana Viking: Text
bottom of page