top of page
20220129_141455.jpg

Mijn naam is Maarten Janssens.

The Prana Viking Way  

Mijn naam is Maarten , 40 jaar oud, Antwerpen België. 

35 jaar overlever, 30 jaar verslaafd, 25 jaar onderzoeker.  

Dit is mijn eerste jaar waar ik bewust begin te LEVEN als Mens.  
 
10 jaar geleden was ik zelfstandige therapeut en ervaringsdeskundige en zelf nog veel aan het leren. Ik worstelde zelf nog met verschillende afhankelijkheden en processen waar ik vandaag de dag gelukkig doorheen ben. In 2023 ben ik ertoe gekomen om het concept OVERLEVING volledig te begrijpen en uit te werken naar iets wat voor iedereen verstaanbaar is. Ik ben zelf een van de grootste overlevers geweest die ik ooit heb mogen kennen en het is pas nu dat het goed voelt om met deze kennis naar buiten te komen. Er moest zelf nog veel geheeld en gewerkt worden om de meester te worden die ik vandaag in mezelf ervaar.  
 
Ik ben begin dit jaar begonnen mezelf te lanceren op social media om mijn ervaringen en leven te delen met anderen. Het doel is terug geven aan de mensheid en de kennis die ik bezit terug te geven aan het grotere geheel. Ik ben de lichtwerker geworden die ik zelf zo graag had gehad toen ik zo diep in overleving zat en dat licht wil ik nu gaan verspreiden naar anderen toe, omdat ik voel dat er veel nood aan is.  
Mijn expertise ligt op het vlak van trauma, trauma healing , overleving , verslaving in al zijn vormen, afhankelijkheid en relaties/union.  

 
Het grotere plan dit jaar is om mijn (over)levensverhaal uit te brengen, samen met een boek over mijn weg naar Santiago de Compostella op Prana (zonder voeding, enkel water). 
Ook zal er vermoedelijk dit jaar een cursus verschijnen, een koppel podcast en eventueel retreats voor eind dit jaar of begin 2024. Het is allemaal in de maak en dus zal het gecreëerd worden op de weg dat ik met mezelf bewandel dit jaar.  
 
Ik ben de partner van Maxime van Mensel. Ondertussen zijn we 5,5 jaar samen en verloofd. We hebben geen makkelijk pad bewandelt als koppel en ook niet individueel wat dat betreft.  

We zijn pioniers , elks op onze eigen vlakken en zijn nu meer dan ooit samen klaar om het pad verder te bewandelen en terug te geven aan de mensen. Onze chemie schuilt in samenwerken. Samen bouwen en creëren en dat gaan we nu ook naar buiten brengen.  

 
Ik zet individueel ook wat projecten neer zoals de Santiago De Compostella wandelen enkel op water. Alsook een diepgaande initiatie van het Afrikaanse plantmedicijn Iboga waar ik een ritueel zal doorleven dat me zal dopen van jongen tot man. Vervolgens kan ik ook zelf met deze bijzondere plant werken in de toekomst.  


Al deze dingen doe ik ‘The Prana Viking Way’ :  


Een jaar alles op alles om uit overleving te geraken en terug de authentieke man te worden die ik in mijn kern ben.  
Ik heb hard in overleving vast gezeten en geworsteld met veel verschillende verslavingen als roken, drank, drugs, gokken, seks, porno, eten en meer.  

Als sinds zeer jonge leeftijd ben ik een onderzoeker van het bewuste, onbewuste, het brein en het hart. Op dit pad van 25 jaar onderzoeken ben ik heel diep gegaan in het exploreren van de relatie met mezelf en die van anderen.  
Door het werk te doen op een hoog niveau ben ik er in geslaagd heel wat van mijn aangedane en zelf berokkent trauma te helen en te transformeren naar een punt waar ik begin te leven als Mens.  
 
Ik zal al mijn ervaringen des levens en emoties gaan delen door gewoon mezelf en authentiek te zijn. Ik ga deze projecten allemaal aangaan die me zullen testen in Mens te Zijn. Ik zal met een gemeende full f*ck YES kiezen voor het leven en de UPS en DOWNS met jullie delen.  
 
Ik ben blij een kanaal te kunnen creëren waar ik mezelf kan tonen in de meest sterke en kwetsbare staat waarin een Mens in kan bestaan. Hiermee hoop ik enkele zielen te kunnen inspireren op hun pad van bewustzijn en authenticiteit. Dat het een licht mag schijnen op het pad van iedereen die op zoek is naar verdieping en antwoorden in het leven en zichzelf.  
 
Dat het licht in mij en anderen je mag sturen op het pad naar Jezelf  
Namaste Maarten  

Lees meer over mijn projecten
Zijn verhaal: About Me
bottom of page