top of page

Aanbod

3.png

Coachen

Samen gaan we op zoek naar antwoorden door middel van de spiegels in je relatie. Dit is mogelijk in zowel 1 op 1 coachings als next level 2 op 2 coachings.

2.png

Vertalen

Ik ben vertaler. Vertaler van mensen. Vertaler van liefde en relaties. Vertaler van woorden en wat net niet gezegd wordt. Vertaler van patronen, illusies en schaduwkanten. Vertaler van bedrog en destructie. Vertaler van energie. Vertaler van het hart en het lichaam. Vertaler van ziektes en pijnen. Vertaler van levensmissies en zelfs boodschappen vertalen van geliefde dieren en de bron.

1.png

Schrijven

Ik ben schrijfster. Momenteel zwanger van mijn eerste boek die rond de zomer geboren zal worden. Dit is een dagboekvorm waarin ik het levenstransformerend proces van leven op prana deel met alle levenslessen en inzichten die ik mocht ervaren. Rauw, kwetsbaar en eerlijk.

20200919_203310.jpg

Retreats

under construction

4.png

Dansen

Ik ben een danseres. A cosmic dancer. Dat wil zeggen dat ik mijn dansen geleid is door de stroom. Zonder te bedenken of te forceren volg ik mijn lichaam en waar het heen wil. Denk aan dansavonden voor vrouwen waarin ze leren hun lichaam tot expressie te brengen. Voelen door middel van lichaamsexpressie. Je laten bewegen door de stroom en de muziek.

Aanbod: Services
bottom of page